Wednesday, June 25, 2008

Another Birthday

De Gebroeders

Mijn verjaardag afgelopen zondag was een groot succes. De avond begon op zaterdag met een feest van een groep vrienden. Daarvandaan vertrokken we richting centrum, waar we Koen en zijn huisgenoten ontmoetten in een club zodat we om middernacht op mijn verjaardag konden proosten. Koen en ik hadden oranje smokings laten maken voor de EK-wedstrijd Nederland-Rusland, de eerste die we live gingen kijken (we hadden van andere mensen gehoord dat ons elftal heel goed was dit jaar).

Koen McLovin' in club G+

Die smokings waren ook in de disco uiteraard een groot succes, vooral bij Fransen en Italianen. Tegen drie uur verkastten we richting O'Malleys, de Ierse pub in Puxi die als Oranje-hoofdkwartier dienden. Daar stonden tussen de 1500 en 2000 oranje-fans (veel Britten) klaar en twee grote schermen, eentje buiten en een binnen (op een post hieronder geeft een filmpje een idee van de sfeer). Ondanks verlies met een voldaan gevoel om 6 uur 's ochtends naar huis gegaan en tot het middaguur geslapen.

Laatste zaterdag met samen Koen in Shanghai!

Daarna bij het opstaan cadeaus in ontvangst genomen (met ontbijt van de Nederlandse bakker) - supercadeaus: alleen maar gadgets! Een Nike+ en iPod mini, waarmee je iPod tijdens het hardlopen de muziek aan je tempo aanpast en voice-feedback geeft over snelheid, tijd en afgelegde afstand en een wii-fit, waarmee onze wii in een fitness-apparaat verandert. Daar een paar uur mee gespeeld en de rest van de middag (bijna drie uur) doorgebracht in een Chinees massage-centrum waar we wel vaker naartoe gaan.

Mijn geniale hardloop iPod-gadget

Ditmaal overal de meest luxe variant van gekozen en dingen uitgeprobeerd die we normaal gesproken niet doen: hete stenen op je rug, massage m.b.v. stomende handdoeken, door de masseuses gestrekt worden, etc. Goede activiteit op een regenachtige katermiddag.

De dag eindigde bij het nieuwe Indonesische restaurant 'Rijsttafel' aan de andere kant van de rivier met een aantal vrienden die we met Indonesische eten kennis wilden laten maken (moeilijk te vinden hier). Helaas geen rijsttafel op het menu (!), maar wel heel goed gegeten.

No comments: