Sunday, June 15, 2008

Case of the Sundays

Vandaar hebben we onze zondag ochtend routine geperfectioneerd + ontbijten bij de bakker en daarna een voetmassage bij de massage-salon ernaast.


De laatste paar weken eten we 's zondags steeds ons ontbijt bij Bakker Bastiaan, een Nederlandse bakker die hier in de stad redelijk bekend is en nu ook aan onze kant van de rivier een vestiging heeft geopend. Heerlijk brood, goeie koffie en zo nu en dan gevulde koeken, speculaas en andere Hollandse zeldzaamheden.


Vandaag lagen er oranje voetballen en fluitjes van marsepein in de schappen. Direct aangeschaft natuurlijk. De Nederlandse wedstrijden worden hier op veel plekken live bekeken, vooral in de bars die doorgaans bij Britten favoriet zijn - die waren voordat het toernooi begon al met z'n allen Holland-fan geworden. De afgelopen week was al zo leuk, vooral met Italiaanse en Franse vrienden.

De kwartfinale wordt in de nacht van zaterdag op zondag tussen drie en vijf gespeeld. Wij gaan dan eerst uit met een grote groep vrienden voor mijn verjaardag (zondag). Dan zijn ook de oranje smokings die Koen en ik vandaag besteld hebben klaar dus kunnen we mijn verjaardag in stijl vieren. Zin in!

No comments: