Sunday, December 26, 2010

Christmas 2010

De Kerst hebben we dit jaar met zijn tweeen thuis doorgebracht. Op Kerstdag om 12 uur 's heel uitgebreid gegeten bij wijnhandelaar/restaurant Napa en daarna twee uur massage. De rest van de tijd hebben we thuis doorgebracht met als uitzondering op tweede kerstdag een uitstapje naar de bowlingbaan en daarna warme chocolademelk (het is Nederlands-koud buiten).


Kerstmis op de bank
Het is voor ons beiden voor 't eerst dat we tijdens/rond de Kerst onze familie helemaal niet zien: voorgaande jaren kwamen er steeds familieleden onze kant op, of wij gingen naar Europa/Amerika. Dit jaar doen we zuinig aan en daarom blijven we hier (bovendien heb ik maar week vrij), vooral omdat we van de zomer om belasting-redenen een maand buiten China moeten doorbrengen.


Voor een echte Kerstsfeer heb je toch echt je familie nodig en we waren allebei verrast hoezeer we dat misten. Dat gaan we volgend jaar niet nog een keer doen! Dan moeten we toch echt een uitstapje maken naar 't Westen of anderen verleiden om bij ons Kerst te komen vieren.

No comments: