Tuesday, April 24, 2007

Is there an architect in the house?

Om 't plaatje hierboven goed te kunnen zien zul je er even op moeten klikken.
Dit is een foto die hier al een week door architectenbureaus wordt rondgestuurd. Een goed voorbeeld van het vakmanschap van de Chinese bouwvakker/aannemer. Op de foto links kun je goed zien dat men zich hier altijd exact aan de bouwtekening (rechts) houdt...

1 comment:

Unknown said...

Hoi Dirk!

Hoezo ironie? Mijn opvolger bij SvE, die jou nooit ontmoet heeft, wees me op jullie weblog en op de foto van de trap in het bijzonder. Nu gaat die dus de hele wereld over.

Mijn opvolger dus. Want na vier maanden heb ik de SvE'ers verlaten en me alsnog bij de P'ers aangesloten waar ik nu Astrid, Anne-Eva, Alexandra, Toon, Gerry, Sabine, Loes, Clemens en huisfilosoof in een ben. Dat was ook precies de bedoeling want alleen systeembeheer begon saai te worden. Nu doe ik all of the above en ben de eerste excursie aan het voorbereiden.

Mocht je de stoffige grachten van Amsterdam nog eens vereren met een bezoek laat het dan weten. Dan drinken we een biertje! Dat mag best een Chinees biertje zijn, laten we niet chauvinistisch doen, ik vertrouw helemaal op je recent opgedane kennis.

Clemens