Saturday, September 18, 2010

BEAN Anniversary

flyer door mij gemaakt
Gisteren was de tweede Anniversary Party voor de networking/vrijwilligersorganisatie van Shei!a: BEAN. Het feest van vorig jaar was volledig door de regen verpest. Gelukkig was 't dit jaar perfect weer, helemaal omdat we er een strandfeest van gemaakt hadden.


Aan de Bund, ten zuiden van het centrum (maar nog steeds centraal) is een kunstmatig strand dat bijna niemand kent - van de vele gasten was bijna niemand daar ooit nog eerder geweest waardoor de bizarre locatie voor iedereen extra bijzonder was. En omdat bijna niemand de lokatie nog kent konden we een goede deal met de exploitanten uitonderhandelen: 10 RMB toegang, goedkoop bier en gratis wodka van een sponsor plus BYOB waardoor er de hele avond een overvloed aan goedkope drank was. 


Omdat er in China altijd iets mis gaat was 't dit keer gelukkig alleen de muziek die 't niet deed, totdat ik naar huis op-en-neer was gegaan om wat gereedschap en snoertjes te halen. Daarna liep alles gesmeerd! Na afloop van 't strandfeest werd iedereen ingeladen in bussen en vervolgens gedropt bij Dada in de French Concession voor de afterparty. Oef. Vandaag maar niet teveel ondernemen...


onverwacht bezoek van een toeristenboot
hieronder foto's van www.phogger.com






















No comments: