Thursday, May 03, 2007

Thamestown

Gisteren meegeweest met een door vrienden georganiseerd uitstapje-in-eigen-stad langs drie van de negen nieuwe voorsteden. Iedere voorstad heeft een Europees land als thema meegekregen. Wij zijn wezen kijken in Italian Town, German Town en Thames Town. Vooral dat laatste was hilarisch, omdat ze het daar lekker letterlijk genomen hebben:

Opnieuw 'n bizarre Shanghai-ervaring: een Engels stadje met alles erop en eraan, compeleet met Bed & Breakfasts, Pubs en rode telefooncellen (van China-Telecom). Op 1 laatste villa na is alles al verkocht en ze zijn alvast maar begonnen met het bouwen van een uitbreiding.

Thamestown is erg popular voor huwelijksfoto-shoots. Als je hier trouwt laat je een enorm boek heel professionele glossy foto's maken, met allerlei verschillende outfits op allerlei verschillende locaties. Hoe meer hoe duurder dus hoe beter. Dat hoeft niet per se op de trouwdag zelf, dus gister was 't in Thamestown extra druk, omdat het nu meivakantie is. Hele kuddes bruidsparen op de gazons!
Voor de liefhebbers zetten we nog wat foto's van gebouwen en bruidsparen op onze fotosite - via
www.dirkandsheila.com. Daar zullen we ook wat foto's van Germantown laten zien.

No comments: