Tuesday, April 27, 2010

Dodge Ball


Eindelijk wat visuals als ondersteuning van het verhaal over wat ik de laatste paar (3) weken doe op donderdagavond: Dodge Ball ! (bekend van de film en de lagere school: trefbal). Hierboven de teamfoto van afgelopen week.


Er is een officiele Dodge Ball League hier, met spelers uit allerlei plekken en achtergronden. Hier de website met foto's van de teams van vorig jaar, onze officiele teamfoto's komen deze week online. Ons team heet 'The Situation', ter ere van die deelnemer op MTV's Jersey Shore (als je niet weet wat dat is, wacht maar af - komt wel). 


wacht op het fluitsignaal... 

Off-court is het redelijk on-serieus en vooral grappig (afgelopen week speelde er iemand verkleed als kip en andere teams hebben afro-pruiken, bretels of superman-outfits). Maar als je eenmaal op het veld staat is het menes: niemand wil verliezen en er wordt snoeihard naar elkaar gesmeten. Behoorlijk intimiderend de eerste keer, maar je kunt het overleven zolang je de vijf D's onthoudt: Dodge, Dip, Dive, Duck & Dodge.

en we zijn los! 

aim low!

gezamelijke aanval: goede strategie! 

onze Nike-outfits zijn volledig gesponsord - en mooi oranje


Bier drinken is toegestaan voor, na en tijdens de wedstrijden. Iedere week ontmoeten de teams elkaar na afloop van het wedstrijdschema in steeds een andere bar waar het bier drinken serieuzere vormen aanneemt. De bar van afgelopen donderdag was enthousiast genoeg om op groot scherm de film Dodge Ball te draaien, recept voor een geslaagde avond.


Wat een mooie sportactiviteit! Jammer dat het seizoen maar zeven weken duurt: heb nu al zin in volgend jaar. Oh ja, onze score op dit moment - 3 gewonnen / 3 verloren. Niet slecht voor een debutanten-team: RESPECT!


(foto's: Koen Bekkering en officiele Team-Photog Joey)

No comments: